Jeugd

Voor Jongeren:

 

Voor personen die, op 1 januari van het jaar waarin het lidmaatschap ingaat, de leeftijd van 21 t/m 24 jaar hebben bereikt, bedragen de kosten: 

  • Een eenmalig entreegeld van € 75,-
  • Een jaarlijkse contributie van € 341,-

 

Deze contributie kan ook per maand worden betaald. Het maandelijks te betalen bedrag is € 31,-. 

Automatische incasso is daarbij een vereiste. Het daarvoor benodigde machtigingsformulier kunt u via deze link downloaden.  

 

Voor personen die, op 1 januari van het jaar waarin het lidmaatschap ingaat, de leeftijd van 25 t/m 26 jaar hebben bereikt, bedragen de kosten: 

  • Een eenmalig entreegeld van € 150,-Een jaarlijkse contributie van € 583,-
  • Deze contributie kan ook per maand worden betaald.

 

Het maandelijks te betalen bedrag is € 50,50 

Automatische incasso is daarbij een vereiste. Het daarvoor benodigde machtigingsformulier kunt u via deze link downloaden. 

 

Aanmelden voor jongeren 21 t/m 26 jaar:

 

  • U kunt zich aanmelden door middel van het invullen en inzenden van ons aanmeldingsformulier op de website. Klik hier

 

Wanneer men gedurende het jaar lid wordt, kan men het voor dat jaar verschuldigde bedrag aan contributie in een keer betalen (aantal resterende maanden) , of opteren voor maandbetaling. 

 

Het lidmaatschap wordt steeds aangegaan voor een kalenderjaar, m.u.v. het eerste jaar, wanneer men gedurende het jaar lid wordt, en het lidmaatschap formeel wordt aangegaan voor het resterende deel van dat jaar. 

 

N.B.: Voor jongeren bestaat geen verplichting tot het aanschaffen van een participatie van de Stichting Openbare Golf Warmond. Die verplichting ontstaat echter wel zodra men de leeftijd van 27 jaar bereikt.  

 

Aanmelden als Jeugdlid 

 

Voor het aanmelden van jeugdleden (die op 1 januari van het jaar waarin ze lid worden de leeftijd van 21 jaar nog niet hebben bereikt) verwijzen we u graag naar de jeugdpagina op deze website. 

 

Voor wat betreft de contributie geldt voor jeugdleden het volgende: 

 

  • Bij een leeftijd jonger dan 19 jaar is de jaarlijkse contributie € 165,-

Deze contributie kan ook per maand worden betaald. Het maandelijks te betalen bedrag is € 15,50. Automatische incasso is daarbij een vereiste. Het daarvoor benodigde machtigingsformulier kunt u via deze link downloaden. 

 

  • Bij een leeftijd van 19 t/m 20 jaar is de jaarlijkse contributie € 258,50

Deze contributie kan ook per maand worden betaald. Het maandelijks te betalen bedrag is € 23,50.Automatische incasso is daarbij een vereiste. Het daarvoor benodigde machtigingsformulier kunt u via deze link downloaden. 

 

Aanmelden jeugdlidmaatschap (tot 21 jaar) via de website klik hier

Golfclub Kagerzoom

Veerpolder 20,
2361 KV Warmond

Telefoonnummers:

Caddiemaster 071 - 301 35 90