Baan

Baanstatus

Open Handicarts Trolleys Winter greens Niet Qualifying
Laatst bijgewerkt op : 6 december 2023

De Golfbaan van Kagerzoom

Door de jaren heen heeft de baan een parkachtige allure gekregen, wel heeft de baan zijn typische poldereigenschappen behouden. Zo is er vrijwel steeds water in het spel, kan de wind aardig vat krijgen op uw spel en wordt u telkenmale verrast door de zeer gevarieerde fauna en flora.

 

Hole 6 is een uitdagende dogleg naar de Kaag, u speelt richting de karakteristieke molen. Niet voor niets wordt dit de mooiste hole van onze baan genoemd. 

 

  

 

Ieder van de 9 holes heeft twee teeboxen/afslagplaatsen, waardoor de tweede ronde echt anders is. 

 

De baan, die door Gerard Jol is ontworpen, heeft de A status, met een par van 70 (18 holes) en een lengte van 5500 m voor de gele tees en 4661 m voor de rode tees. 

 

Formeel is de baan eigendom van de Stichting Openbare Golf Warmond. Het bestuur van deze stichting wordt benoemd door het bestuur van de vereniging Golfclub Kagerzoom. Momenteel bestaat het bestuur van de Stichting uit vijf leden waarvan er drie tevens bestuurslid van de vereniging zijn. Hierdoor heeft Kagerzoom zeggenschap over de stichting en dus ook over de baan. Tussen de Stichting en de Vereniging is het gebruik van de baan in een gebruiksovereenkomst vastgelegd.

 

Mocht u contact willen opnemen met het bestuur van de Stichting Openbare Golf Warmond, dan kunt u dat doen middels het e-mail adres StichtingOGW@kagerzoom.nl.

 

Golfclub Kagerzoom

Veerpolder 20,
2361 KV Warmond

Telefoonnummers:

Caddiemaster 071 - 301 35 90