NGF Competitie

De lijst met contactgegevens van de captains van onze competitieteams is aan alle coördinatoren verstuurd van de bezoekende verenigingen. Heeft u deze niet ontvangen dan kunt u altijd contact opnemen met de competitie commissie: competitiecommissie@kagerzoom.nl


Greenfeevrij voorspelen geldt voor Heren 36 holes standaardklassen. (Alleen op basis van wederkerigheid). Het maximum aantal spelers bedraagt 6 per team.


Voor de overige teams geldt dat zij, op basis van wederkerigheid, kunnen spelen tegen het introductietarief van; weekdagen: € 42,00 (18 holes)/ € 27,00 (9 holes), weekend: € 50,50 (18 holes)/ € 30,00 (9 holes). Voor het reserveren van een starttijd graag dit formulier invullen en verzenden: aanvraag starttijd


Er kan een afslagtijd worden gereserveerd, op dinsdagmiddag, woensdag tot 3 uur of donderdagmiddag. Uitsluitend voor de zondagcompetitiespelers ook op zaterdagmiddag.

Begeleiders en eventuele invallers vallen niet onder deze regeling. Zij kunnen tegen betaling van de normale greenfee meespelen.

 

Voor het reserveren van een handicart kunt u contact opnemen met de caddiemaster (071 - 301 35 90), of u boekt zelf online uw handicart via MijnHandicart-App.

De koffie bij de ontvangst, de lunch en de borrelhap bieden wij u aan op basis van wederkerigheid.

We stellen het ook zeer op prijs na afloop van de wedstrijden te dineren. Wilt u eventuele dieetwensen een week van tevoren aan de captains doorgeven?


Drivingrange is open vanaf 08.30 uur

Golfclub Kagerzoom

Veerpolder 20,
2361 KV Warmond

Telefoonnummers:

Caddiemaster 071 - 301 35 90